bouwadvies HB 27
info@bouwadvieshb27.nl

Home

Welkom op de Website van bouwadvies HB 27.

bouwadvies HB 27 is een kleinschalig, flexibel, betrokken maar zeer professioneel bureau voor bouwkundig-, restauratie- en interieuradvies, ontwerp en bouwaanvragen. Oftewel: Waar ideeën en concepten worden omgezet naar functionele oplossingen.

U kunt bij bouwadvies HB 27 terecht voor een vooronderzoek bestemmingsplan, verbouwingsschets, interieurtekening 3D, bestektekening, toetsing aan het bouwbesluit, werktekening en bouwbegeleiding. Voor bouwprojecten als een dakkapel, carport, uitbreiding, restauratie en renovatie van een monumentaal pand.

De werkzaamheden worden verricht voor zowel particulier, het MKB als zakelijke opdrachtgevers zoals een architect, bouwbedrijf, makelaar en projectontwikkelaar.

U kunt via info@bouwadvieshb27 geheel vrijblijvend vragen stellen welke u bezig houden omtrent uw bouwplannen, bijvoorbeeld:

Welke vergunning is nodig?
Hoe kan ik mijn woning het beste uitbreiden?
Hoeveel m2 mag ik bijbouwen?
Kom ik in aanmerking voor subsidies of een laagrente- lening?
Heb ik recht op een Restauratiefonds- hypotheek of de Cultuurfonds- hypotheek?

Het eerste gesprek en het maken van een offerte is gratis en geheel vrijblijvend.

Visie

De visie van bouwadvies HB 27 is “een passend monumentaal thuis” voor u. Monumentale panden dienen met respect behandeld en behouden te worden voor de toekomst. Dus de buitenschil en de constructie van een monumentaal pand restaureren en conserveren en waar nodig met respect voor het monument renoveren, met behoud van de monumentale waarden, passend bij de wensen van zijn gebruikers. Originele ornamenten, trappen, deuren, glas in lood, houtenvloeren etc. gaan prima samen met een strak en modern interieur. bouwadvies HB 27 vindt het belangrijk dat het cultureel erfgoed behouden blijft voor de toekomst, en draagt daar graag haar steentje aan bij.